Identiteit & Strategie

Zet jouw onderneming in het spotlicht

Identiteit & Strategie
identiteit en strategie

Klaver Zakelijk laat je zien hoe belangrijk een unieke identiteit en een krachtige strategie is voor jouw organisatie en helpt je bij de uitwerking ervan. Of misschien heb je plannen om een onderneming te starten, maar weet je niet hoe. Klaver Zakelijk is ook jouw sparringpartner bij het opstellen van een solide ondernemingsplan of een doordacht productontwikkelingsplan. Klaver Zakelijk neemt jouw ondernemingsplannen kritisch onder de loep, zodat je er sterker uitkomt. Zet jouw onderneming meer in het spotlicht met Klaver Zakelijk.

Unieke identiteit

Waarin onderscheidt jouw onderneming zich van jouw concurrenten? En is dat duidelijk voor jouw afnemers? Onderscheidend zijn binnen de markt doe je met een duidelijke, unieke identiteit. Een herkenbare identiteit die gebaseerd is op de kernwaarden van jouw onderneming. Het is belangrijk dat deze identiteit niet alleen duidelijk is voor jouw eigen mensen, maar vooral voor jouw klanten. De identiteit van jouw onderneming moet daarom overal begrijpelijk, herkenbaar en bovenal consistent worden gecommuniceerd. Klaver Zakelijk is je van dienst bij het vaststellen van de echte kernwaarden van jouw onderneming en het uitwerken van een begrijpelijke, herkenbare en originele identiteit. Klaver zakelijk zorgt ervoor dat jouw klant niet meer om jouw onderneming heen kan.

Krachtige Strategie

De identiteit van jouw onderneming is helder. Maar hoe nu verder? Wanneer de kernwaarden en de identiteit van jouw onderneming zijn vastgesteld, kan gewerkt worden aan een lange termijnstrategie. Een strategie die de leidraad vormt voor jouw onderneming voor de komende jaren. Een leidraad die jou helpt om de juiste keuzes te maken. Klaver Zakelijk adviseert je bij het bepalen en vaststellen van een krachtige strategie. Er wordt gekeken naar de kracht van jouw onderneming en naar de zwakke punten. Want die zijn er ook. Met een krachtige strategie, gebaseerd op de ontwikkelingen binnen de markt, staat jouw onderneming als een huis. Ga je voor kostenleiderschap of voor kwaliteit en verbijzondering? Klaver Zakelijk denkt met je mee.

Solide Ondernemingsplan

Wil je starten met een onderneming? Dan is het raadzaam om een solide en origineel ondernemingsplan op te stellen. Een ondernemingsplan is in de basis vormvrij, maar er is wel een aantal aandachtsgebieden dat in een ondernemingsplan opgenomen moet worden. Bovendien leert de ervaring dat het door potentiële investeerders, banken en andere betrokkenen, zeer wordt gewaardeerd wanneer een ondernemingsplan niet alleen solide, maar ook origineel is opgesteld. Klaver Zakelijk heeft deze kennis volop in huis en kijkt er naar uit om samen met jou een solide èn origineel plan voor jouw onderneming op te stellen.

Doordacht Productontwikkelingsplan

Wil je als ondernemer een nieuw product of een nieuwe dienst lanceren? Op een bestaande of een totaal nieuwe markt? Of zie je kansen voor een complete nieuwe innovatie? Dan zul je de haalbaarheid van jouw plannen eerst moeten toetsen met een krachtig en kritisch productontwikkelingsplan. Zodat niet alleen jouw kansen, maar ook de bedreigingen worden belicht. Belangrijk hierin is de financiële paragraaf waarin een investeringsbegroting en een exploitatieprognose is opgenomen. Klaver Zakelijk begeleidt ondernemers bij het vaststellen van doordacht een productontwikkelingsplan. Zo ga je goed voorbereid aan de slag.

Meer informatie over Identiteit & Strategie?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.