Proces & Automatisering

Stroomlijn processen en zorg voor de juiste software

Proces & Automatisering
Proces & Automatisering

Klaver Zakelijk is sterk in het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en softwareoplossingen van jouw onderneming. Door groei en de snelle technologische ontwikkelingen is het waarschijnlijk dat processen en softwarepakketten binnen jouw organisatie niet meer optimaal functioneren Klaver zakelijk inventariseert knelpunten om daar vandaan processen en software volgens de huidige behoefte in te richten. Zo zullen de werkzaamheden binnen jouw onderneming soepeler verlopen en ben je weer helemaal up-to-date.

Gestroomlijnde processchema’s

Is jouw onderneming de laatste jaren snel gegroeid en zie je af en toe door de bomen het bos niet meer? Of heb je het gevoel dat jouw medewerkers er een eigen werkwijze op na houden? Dan is het goed om samen met jouw medewerkers de bedrijfsprocessen eens goed tegen het licht te houden. Klaver Zakelijk is je hierbij graag van dienst. Gezamenlijk inventariseren wij de processen binnen jouw onderneming en vertalen deze in kraakheldere processchema’s. Vervolgens bespreken wij de knelpunten binnen jouw onderneming en bedenken wij concrete oplossingen. Zo werken wij samen naar een gestroomlijnde organisatie waarin iedereen plezierig werkt.

Kritische softwareselectie

Loop je steeds vaker aan tegen de beperkingen van jouw bedrijfssoftware? Ben je toe aan een nieuw administratie, CRM of ERP-pakket? Klaver Zakelijk helpt je bij het gestructureerd inventariseren van jouw automatiseringsbehoeften. Door het uitwerken van een lijst van functionele behoeften kunnen verschillende softwarepakketten worden getoetst en vergeleken. Voor vrijwel iedere automatiseringsbehoefte is een gerichte softwareoplossing voor handen. Klaver Zakelijk helpt je bij het vinden van de juiste software. Het in kaart brengen en optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen is hierbij een goede voorbereidende stap om jouw automatiseringsbehoefte helder in beeld te krijgen.

Moderne interne beheersing

Werken meerdere medewerkers in jouw organisatie met dezelfde inloggegevens om toegang te krijgen tot belangrijke programma’s? Of heeft jouw financiële manager volledige betalingsbevoegdheid zonder extra controlemechanismen? Of heeft jouw verkoopafdeling onbeperkte vrijheid ten aanzien van het uitbrengen van offertes? Hopelijk niet, want daarmee bind je echt ‘de kat op het spek’. Vertrouwen is goed, maar goede beheersmaatregelen zijn absoluut noodzakelijk voor veilig ondernemen. Een moderne interne beheersing die zo is ingericht dat jouw organisatie optimaal flexibel blijft en niet verzandt in bureaucratie. Door het inbouwen van beheersmaatregelen op het gebied van organisatiestructuur, bevoegdheden, procesinrichting, systeempermissies en informatievoorziening blijft jouw onderneming continue in control. Klaver Zakelijk adviseert je graag bij het inrichten van een moderne interne beheersing waardoor risico’s tot een minimum worden beperkt.

“Klaver Zakelijk is door ons ingehuurd voor het maken van keuzes op gebied van IT en financiële planning. In het uitrollen van de plannen heeft hij bovendien de processen bewaakt. Dit naar grote tevredenheid!”
Mark de Niet

Meer informatie over Proces & Automatisering?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.