Over Klaver Zakelijk

Advies & Begeleiding

Klaver Zakelijk - Advies en Begeleiding

Goed ondernemerschap vraagt om creatief en innovatief denken. En om een goede interne beheersing van de onderneming. Ben je ondernemer in het MKB en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Klaver Zakelijk de partij die je kan helpen. Klaver Zakelijk maakt jouw onderneming sterker. Klaver Zakelijk zorgt ervoor dat jouw onderneming letterlijk werkt. En dat is niet alleen prettig voor jou en jouw medewerkers. Ook jullie klant zal dat ervaren. En dat is waar het om draait.

Klaver Zakelijk, voorheen Klaver Creative Control, is in 2012 opgericht door Piet-Wim Klaver. Piet-Wim werd in die tijd ingehuurd door bedrijven voor interim controlling werkzaamheden. Hierbij kwam echter steeds vaker nadruk te liggen op zakelijk advies en zakelijke begeleiding op het gebied van strategie, financiën, organisatie en proces & automatisering. Om dit totale pakket aan dienstverlening duidelijk te communiceren, is in 2019 de bedrijfsnaam en identiteit veranderd in Klaver Zakelijk Advies & Begeleiding.

Heb je interesse?

Ben je mogelijk geïnteresseerd in de dienstverlening van Klaver Zakelijk? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie over Over Klaver Zakelijk?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.