Zakelijke Begeleiding

Dé zakelijke sparringpartner voor het MKB

Zakelijke Begeleiding

Klaver zakelijk is de nuchtere sparringpartner voor ondernemers, directies, opvolgers en start-ups. Klaver Zakelijk is jouw steun en toeverlaat bij ondernemersvraagstukken. En helpt jullie als directie effectiever te vergaderen. Ook voor opvolgers van bedrijven of start-ups biedt Klaver Zakelijk praktische handvaten waardoor je sneller de nodige managementvaardigheden onder de knie krijgt. Klaver Zakelijk gaat hierbij uit van jouw persoonlijke drijfveren om daar vandaan jouw krachten verder te ontwikkelen.

Ondernemersbegeleiding

Spar over jouw ondernemersvraagstukken

Ben je op zoek naar een doortastende sparringpartner voor jouw ondernemersvraagstukken? Een coachende adviseur die je bijstaat in vraagstukken op het gebied van bedrijfsfinanciën, personeelszaken of belangrijke strategische keuzes waar je voor staat? Een adviseur die ook fungeert als advocaat van de duivel en je ongevraagd een spiegel durft voor te houden? Dan is Piet-Wim Klaver jouw sparringpartner. Piet -Wim Klaver is een zeer ervaren adviseur én ondernemer die vanuit expertise knelpunten signaleert en samen met jou oplost.

Meer informatie

Directiebegeleiding

Laat vergaderingen effectief begeleiden

Verlopen jullie directievergaderingen niet altijd even soepel? Is de aandacht voor strategische vraagstukken op de agenda, door de dagelijkse gang van zaken, een terugkomend probleem? Of verloopt het verzorgen effectieve notulen met concrete actiepunten niet zoals gewenst? Piet-Wim Klaver werkt als procesbegeleider bij directievergaderingen zodat deze efficiënter verlopen. Hij schroomt niet om gevraagd en ongevraagd jullie als directie te voorzien van de nodige adviezen.

Meer informatie

Opvolgersbegeleiding

Bereid je goed voor als opvolger

Sta jij voor de grote uitdaging om het stuur van het (familie)bedrijf over te nemen? Of sta jij vlak voor, of midden in een overname? Ben jij absoluut een uitblinker in je vak maar twijfel je of je beschikt over voldoende managementvaardigheden? Of dat je de onderneming (financieel) wel helemaal doorgrond? Geen zorgen, Piet-Wim Klaver begeleidt jou graag bij deze uitdagende periode.

Meer informatie

Startupbegeleiding

Startup? Schakel een ervaren coach in

Heb je een uitzonderlijk goed idee om de markt mee op te gaan? Of ben je al voortvarend aan de slag gegaan? Ben je op zoek naar een klankbord, een coach die weet waar het inhoudelijk om draait? Een coach die jou helpt om meer uit je ondernemerschap te halen? Dan is Piet-Wim, zelf een ervaren startup ondernemer met een bedrijfseconomische achtergrond, jouw of jullie ideale sparringpartner..

Meer informatie

Meer informatie over Zakelijke Begeleiding?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.