Zakelijk Advies

Sterk in het versterken van het MKB

Klaver Zakelijk - Advies en Begeleiding

Loop je vast bij het opzetten van een logische organisatiestructuur, of het vaststellen van jouw identiteit of strategie? Of verloopt het financiële proces binnen jouw onderneming niet gestroomlijnd, of vraagt het automatiseringsproces om verbetering? Vaak vloeien deze onderdelen in elkaar over. En daar zit de kracht van Klaver Zakelijk. Met een nuchtere kijk op ondernemerszaken geeft Klaver Zakelijk ervaren en startende ondernemers praktisch en creatief advies op het gebied van strategie, financiën, organisatie en proces & automatisering. Ook benieuwd naar wat Klaver Zakelijk voor jouw onderneming kan doen?

Identiteit & Strategie

Zet jouw onderneming in het spotlicht

Klaver Zakelijk laat je zien hoe belangrijk een unieke identiteit en een krachtige strategie is voor jouw organisatie en helpt je bij de uitwerking ervan. Of misschien heb je plannen om een onderneming te starten, maar weet je niet hoe. Klaver Zakelijk is ook jouw sparringpartner bij het opstellen van een solide ondernemingsplan of een doordacht productontwikkelingsplan. Klaver Zakelijk neemt jouw ondernemingsplannen kritisch onder de loep, zodat je er sterker uitkomt. Zet jouw onderneming meer in het spotlicht met Klaver Zakelijk.

Meer informatie

Financiën & Rapportage

Optimale resultaten uit jouw onderneming

Natuurlijk kijk je als ondernemer financieel vooruit en maak je begrotingen. En natuurlijk gebruik je managementrapportages zodat je tijdig kunt bijsturen. Maar wellicht heb je deze zaken niet helemaal op orde om het optimale resultaat uit jouw onderneming te halen. Of misschien sta je voor een grote investering en vind je het lastig de juiste investeringsoptie te kiezen. Bij dergelijke financiële uitdagingen is Klaver Zakelijk jouw partner. Wil je vooral weten of je het optimale rendement uit jouw onderneming haalt? Vraag dan een resultaatoptimalisatietraject aan.

Meer informatie

Processen & Software

Stroomlijn processen en software

Klaver Zakelijk is sterk in het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en softwareoplossingen van jouw onderneming. Door groei en de snelle technologische ontwikkelingen is het waarschijnlijk dat processen en softwarepakketten binnen jouw organisatie niet meer optimaal functioneren Klaver zakelijk inventariseert knelpunten om daar vandaan processen en software volgens de huidige behoefte in te richten. Zo zullen de werkzaamheden binnen jouw onderneming soepeler verlopen en ben je weer helemaal up-to-date.

Meer informatie

Personeel & Organisatie

Richt jouw organisatie adequaat in

Een logische indeling en verdeling van functies en de daarbij behorende taken en bevoegdheden is cruciaal voor een goed functionerend bedrijf. Want een organisatiestructuur die niet staat als een huis, werkt niet constructief voor een organisatie. Klaver Zakelijk denkt graag met je mee wanneer je aanloopt tegen lastige organisatievraagstukken. Ook bij het ontwikkelen van een passend beloningsbeleid en een goed werkende bonusregeling kan Klaver Zakelijk je bijstaan.

Meer informatie

Zakelijk Advies

Integrale aanpak

Klaver Zakelijk geloof in een integrale aanpak bij adviesvraagstukken. Waarbij identiteit en strategie vloeiend overlopen in een heldere en perfect passende organisatiestructuur. En waar de automatiserings- en bedrijfsprocessen optimaal zijn afgestemd op de organisatiestructuur en cultuur. Het financiële proces dient daarbij om gedegen te plannen en prognosticeren en om continue inzicht te hebben in alle belangrijke elementen van de onderneming. Zodat direct kan worden bijgestuurd, wanneer dit nodig is. Voor online ondernemers die zakelijk advies wensen heeft Klaver Zakelijk een specifiek dienstverleningspakket “Webadvies

Meer informatie over Zakelijk Advies?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.