Website & Strategie

Zet jouw website in het spotlicht

Klaver Zakelijk - Advies en Begeleiding
Website en strategie

Klaver Zakelijk laat je zien hoe belangrijk een krachtige online strategie is en helpt je bij de uitwerking ervan. Een goede online strategie geeft in heldere lijnen weer wat je wilt bereiken met jouw website. Maar bovenal hoe je dit verwacht te bereiken. Belangrijk is om jouw online activiteiten onderscheidend te laten zijn van de concurrentie. Dit geldt voor ondernemers waarbij de online activiteiten de hoofdactiviteit zijn maar ook voor ondernemers waarbij de website of webshop een onderdeel zijn van een groter geheel. Zet jouw website meer in het spotlicht met Klaver Zakelijk.

Vooral de vraag hoe je jouw online doelen wenst te bereiken is van essentieel belang. Veel mensen onderschatten de complexiteit van een goede online strategie. Een tal van vragen dienen te worden beantwoord, waaronder:

• Wat wordt de prijs kwaliteit verhouding van de diensten of producten die ik aanbied?
• Welke service lever ik daarbij?
• Wie wordt mijn doelgroep?
• En op welke wijze ga ik de bezoekers van mijn website aanspreken (tone of voice)?
• Hoe maak ik mijn website optimaal gebruiksvriendelijk voor mijn doelgroep (usability)
• Hoe ga ik mij qua dienstverlening onderscheiden?
• Hoe ga ik mij qua functionaliteiten op de website onderscheiden?
• Welke samenwerkingen met wederzijds profijt zou ik aan kunnen gaan?

Bovenstaande vragen geven slechts een indruk van belangrijke zaken die in kaart moeten worden gebracht voor een goede online strategie. Nadat dergelijke vragen duidelijk zijn beantwoord in een heldere online strategie, kunnen meer tactische zaken worden besproken. Zoals bijvoorbeeld de gewenste techniek die gebruikt gaat worden en welke websiteontwikkelaar en welke andere dienstverleners het beste een bijdrage kunnen leveren aan jouw online activiteiten. Ook de SEO strategie en de online marketing strategie kunnen worden uitgewerkt op basis van de online strategie. En het online verdienmodel en in de inrichting van de online processen kunnen nader worden ingevuld op basis van jouw online strategie.

Sta jij voor uitdagingen op gebied van identiteit en strategie om jouw gehele onderneming in het spotlicht te zetten? Klaver Zakelijk is je graag van dienst.

Meer informatie over Website & Strategie?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.