Website & Processen

Efficiënte inrichting van jouw online activiteiten

Klaver Zakelijk - Advies en Begeleiding
Website en processen

Klaver Zakelijk is sterk in het stroomlijnen van (online) bedrijfsprocessen. Een grote kracht van online georiënteerde bedrijven is dat zij hun activiteiten veel efficiënter kunnen inrichten. Deze potentiële voorsprong moet natuurlijk wel worden waargemaakt. En wel zodanig dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Sterker nog, goed en efficiënt ingerichte processen kunnen de kwaliteit en klantvriendelijkheid van jouw dienstverlening juist versterken.

Proces overstijgende optimalisatie

Proces overstijgend zijn er vaak al vele optimalisatiemogelijkheden. Denk aan de keuze van de juiste websitesoftware en overige bedrijfssoftware. Ook de integratie of gedegen koppelingen van diverse systemen is van groot belang om zoveel mogelijk te automatiseren en daarmee de processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Optimalisatie per online proces

Ook ieder afzonderlijk proces dient eigenlijk te worden doorgelicht of deze efficiënter en doelmatiger kan worden ingericht. Essentieel daarbij is dat kernwaarden van het concept ten alle tijden worden bewaakt, denk bijvoorbeeld aan het gewenst serviceniveau of levertijd.

Koppeling met bestaande processen

Indien de online activiteiten een aanvulling zijn op bestaande bedrijfsactiviteiten is het belangrijk dat er goede koppelingen ontstaan tussen bestaande softwarepakketten en de software van de website of webshop. Daarnaast is het zeer belangrijk dat de processen van website naadloos aansluiten reeds bestaande fysieke processen.

Sta jij voor uitdagingen om de processen en automatisering van jouw gehele onderneming te stroomlijnen? Klaver Zakelijk is je graag van dienst.

Meer informatie over Website & Processen?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.