Webadvies

Zakelijk advies voor online ondernemerschap

Webadvies

Exploiteer jij een website? Of run je een webshop? Online ondernemen is een vak apart. Of jouw online activiteiten een verlengstuk zijn van jouw oorspronkelijke onderneming of op zichzelf staan,  jouw website of webshop verdienen oprechte aandacht en een gedegen aanpak. Met een nuchtere kijk en veel expertise op het gebied van online ondernemerschap geeft Klaver Zakelijk concreet en helder webadvies op het gebied van strategie, SEO, online processen en verdienmodellen. Ook benieuwd naar wat Klaver Zakelijk voor jouw onderneming kan doen?

Website en Strategie

Zet jouw website in het spotlicht

Klaver Zakelijk laat je zien hoe belangrijk een krachtige online strategie is  en helpt je bij de uitwerking ervan. Een goede online strategie geeft in heldere lijnen weer wat je wilt bereiken met jouw website. Maar bovenal hoe je dit verwacht te bereiken.  Belangrijk is om jouw online activiteiten onderscheidend te laten zijn van de concurrentie. Dit geldt voor ondernemers waarbij de online activiteiten de hoofdactiviteit zijn maar ook voor ondernemers waarbij de website of webshop een onderdeel zijn van een groter geheel. Zet jouw website meer in het spotlicht met Klaver Zakelijk.

Meer informatie

Website en SEO

Optimale vindbaarheid van jouw website

Een weldoordachte SEO strategie is essentieel voor de goede vindbaarheid van jouw website. Een duidelijke SEO strategie geeft heldere handvatten voor iedereen die is bij jouw website is betrokken, zoals de ontwikkelaars, tekstschrijvers en online marketeers. Om tot een goede SEO strategie te komen dienen een aantal fasen te worden doorlopen waaronder de conceptanalyse, zoekwoordenanalyse, schetsen van de structuur van de website en het opstellen van een blauwdruk van de pagina’s. Klaver Zakelijk helpt je graag bij het uitwerken van een weldoordachte SEO aanpak.

Meer informatie

Website en Processen

Efficiënte inrichting van jouw online activiteiten

Klaver Zakelijk is sterk in het stroomlijnen van (online) bedrijfsprocessen.  Een grote kracht van online georiënteerde bedrijven is dat zij hun activiteiten veel efficiënter kunnen inrichten. Deze potentiële voorsprong moet natuurlijk wel worden waargemaakt. En wel zodanig dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Sterker nog, goed en efficiënt ingerichte processen kunnen de kwaliteit en klantvriendelijkheid van jouw dienstverlening juist versterken.

Meer informatie

Website en Verdienmodel

Optimalisatie van jouw online verdienmodel

Er zijn vele online verdienmodellen. Klaver Zakelijk helpt je de juiste afwegingen maken voor het perfecte verdienmodel van jouw website. De start van een website vloeit vaak voort als aanvulling op de bestaande activiteiten.  Of uit een goed idee vanuit je eigen interesses, passies of bijzondere expertise. Het verdienmodel komt vaak pas later aan bod. Op zich is dit goed, want een goed idee zorgt voor de motivatie om iets moois neer te zetten. Voor een duurzame exploitatie van een website is een gedegen verdienmodel ook essentieel, Klaver Zakelijk helpt hierbij.

Meer informatie

 

Het is belangrijk dat alle bovenstaande elementen naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Hierbij kan jouw online strategie als leidraad fungeren. Klaver Zakelijk benadert jouw adviesvraagstuk dan ook altijd vanuit dit bredere perspectief.

Interesse in webadvies?

Ben je  geïnteresseerd in zakelijk advies voor jouw online activiteiten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken wat Klaver Zakelijk voor jou kan betekenen.
Referentieprojecten

Meer informatie over Webadvies?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.