Webadvies

Zakelijk advies voor online ondernemerschap

Webadvies

Online ondernemen is een vak apart, of je nu een website exploiteert of een webwinkel bestiert. En of jouw online activiteiten een verlengstuk zijn van jouw oorspronkelijke onderneming of dat de online activiteiten op zichzelf jouw hoofdactiviteit zijn,  jouw online activiteiten verdienen oprechte aandacht en een gedegen aanpak. Klaver Zakelijk heeft veel expertise op het gebied van online ondernemerschap en is jou graag van dienst  bij de volgende adviesvraagstukken:

Website & Strategie

Voor het ontwikkelen van een innovatieve en realistische online strategie.

Website & SEO

Voor een SEO aanpak waarmee de gekozen sitestructuur, navigatie, pagina-indeling, content en alle ander aspecten van jouw website consistent bijdragen aan de vindbaarheid van jouw site.

Website & Verdienmodel

Voor de optimalisatie van jouw online verdienmodel, van conversieoptimalisatie tot verbetering van jouw advertentieopbrengsten.

Website & Processen

Zodat de werkzaamheden voor jouw online activiteiten zo efficiënt mogelijk verlopen en waar nodig perfect aansluiten bij jouw overige bedrijfsactiviteiten.

Het is essentieel dat alle bovenstaande facetten goed op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Hierbij kan jouw online strategie als leidraad fungeren. Klaver Zakelijk benadert jouw adviesvraagstuk dan ook altijd vanuit dit bredere geheel.

Interesse in webadvies?

Ben je  geïnteresseerd in zakelijk advies voor jouw online activiteiten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken wat Klaver Zakelijk voor jou kan betekenen.

Meer informatie over Webadvies?

Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.